V Plzenci další smolný zápas pro Áčko

24.09.2017 05:59

Hodnotit zápasy je pro mě těžší a těžší. Věděli jsme, že nás dnes čeká kvalitní soupeř, který se snaží hrát kombinační fotbal. Proto jsme celý zápas chtěli vycházet z precizní obrany a chodit do rychlých protiútoků. To se nám první poločas dařilo a několik šanci jsme nedotáhli ke kýžené brance. I když jsme v zápase vedli, tak do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Opět jsme doplatili na pokaženou rozehrávku ve středu hřiště.

Druhý poločas už jsme se tolik do šancí nedostávali a spíše jsme se soustředili na obranu až do inkriminované 90 minuty. Zde se přihodily dvě zásadní události. První - chyba při odkopu balónu pryč z vápna. Druhá - odpískaná penalta. Samozřejmě kdyby letěl balón do polí, tak k penaltě nedošlo, ale to jsou kdyby.

Takhle odcházíme ze zápasu s pocitem křivdy, protože penalta v 90 minutě má být 100%. Počínání rozhodčího tomu ale nasvědčovalo. Nejprve dlouhou dobu čekal, než penaltu odpískal a poté se šel ještě poradit s pomezním co mával. Ten mu řekl, že aut a hlavní ukázal na penaltu. Ne tohle není výmysl, slyšelo to několik našich hráčů. Takže odcházíme ze zápasu bez bodu. Co dodat? Musíme dát hlavy nahoru a další zápas bojovat ještě víc než dnes.

                                                                                                        

SK Starý Plzenec - TJ Chotěšov 2:1 (1:1)

 : 43. Menšák, 89. Kuncendörfer - 13. Šimka

: 54. Schamberger, 68. Šimka, 73. Terber, 79. Hönig

 

 

: Chejlava - Šlauf, Škarda

 

: Rada - Šimka, Hönig, Eret, Terber, Vacek, Braun, Schamberger, Grössl, Štökl, Vítek