Přepište dějiny, Béčko v 9. kole poznalo chuť vítězství

22.10.2017 14:47

V dnešním zápase se konečně podařilo získat plný počet bodů za první vítězství. Nerodilo se snadno, ale nakonec bylo zasloužené. Celý zápas jsme důrazně a důsledně bránili, ve středu pole se snažili o rozehrávku a v útoku o jednoduché zakončení. Na začátku jsme dobře drželi míč, kombinovali a celkem snadno se dostávali do šancí. Tato převaha byla korunovaná krásnou střelou Adama Kavky - 1:0. Pak začal hrát i soupeř, ale k přímému ohrožení branky jsme ho nepouštěli. Nejvíce hosté hrozili z rohů, ale i ty se nám dařilo ubránit. Po jednom se nám ale nepodařilo odkopnout míč a hosté střelou z vápna vyrovnali. 

Druhý poločas byl spíše boj, nikdo nechtěl udělat chybu a šancí moc nebylo. My jsme odpovědně bránili, hosté sice opticky měli více ze hry, ale šanci pouze jednu, kterou skvělým zákrokem vychytal Aleš Fischer. Z našich náznaků šancí se ujala střela Pavla Brauna - 2:1. I po vstřelení branky jsme se dostávali do brejků, ale už jsme žádný do finále nedotáhli. Nicméně v obraně jsme i nadále hráli opovědně a nakonec cennou výhru ubránili a vybojovali.

Pochvalu zaslouží dnes všichni za týmový a odpovědný výkon.

 

                                                      

TJ Chotěšov "B" - TJ Družstevník Vstiš 2:1 (1:1)

: 11' Kavka, 68' Braun - 34' Krejčí

 

: Lažánek

 

: Fischer - Brabec M., Pešek 62', Myslivec, Milička, Ondruš L. (63' Braun), Peprný, Bednář V., Kavka (90' Hönig), Nohava (89' Kanta), Suk