Béčko v deseti bojovalo, ale jede domů s prázdnou

27.08.2017 13:19

Shoda okolností způsobila nepříjemnou situaci hned na začátku sezóny. Kvůli různým dovoleným, výletům, svatbám a zraněním bylo k dispozici pro A i B tým 22 hráčů. My jsme do Předenic odjížděli v 10 lidech a doufali, že Lukavice na poslední chvíli potvrdí přestup M.Myslivce. Bohužel se nestalo (nechápu...), takže jsme celý zápas absolvovali o 10 hráčích. 

Po prohře se prý nemá chválit, tak ani já nebudu, ale na druhou stranu není klukům co vytknout. Celý zápas poctivě makali, statečně vzdorovali nájezdům protivníka a vyráželi do nebezpečných prtiútoků. Na vedoucí branku domácích jsme vzápětí odpověděli chytře kopnutou standardkou. Stano z půlky kopnul přímák tak, že přeplachtil brankáře a míč zapadl do sítě. Poločas tak skončil remízou.

Do druhé půlky jsme šli s tím, že se pokusíme hrát stejně odpovědně a vydržet co nejdéle fyzicky. Po krásné přihrávce Vildy se Pavel Hasenöhrl dostal sám před brankáře, udělal kličku a do prázdné branky zvyšoval na 2:1. Domácí pak vystřídali a čerství hráči byli v náročném počasí znát. Navíc jim přálo štěstí - po hozeném autu míč po několika odrazech doskákal do branky - 2:2, pak nepovedená střela za vápnem, která šla k rohovému praporku, našla hráče domácích za naší obranou, ten přhrál před prázdnou branku - 3:2. Snažili jsme se ještě zápas zdramatizovat, šance jsme měli, ale v koncovce chyběl klid.

I přes prohru jsme ze hřiště odcházeli se vztyčenou hlavou. I v 10 lidech jsme domácím statečně vzdorovali a nedali se jen tak lacino. Pozitivní bylo, že kluci makali a tempo vydrželi celý zápas.

 

                                                                                                        

TJ Předenice - TJ Chotěšov "B" 5:2 (1:1)

 : 36. Mašek, 51. Mašek, 55. Bernášek, 67. Frank, 80. Zelenka - 39. Durkoš, 50. Hasenöhrl
 

: Kulhánek

 

: Kanta - Milička, Durkoš, Calta, Pešta - Hasenöhrl, Peprný, Bednář V., Veselý - Ondruš L.