Béčko ani v Merklíně na body nedosáhlo

24.09.2017 06:08

Zápas v Merklíně začal tak, jak jsme si řekli, chtěli jsme zjednodušit hru, zrychlit přechod do útoku a snažit se zakončovat z každé možné pozice. Hned od začátku jsme domácí přitlačili, Lukáš Peprný nastřelil tyčku a vzápetí Míra Myslivec se trefil nádherně z dálky - 0:1. I nadále jsme byli aktivní, stíhali běhat a tlačili se do zakončení. Zápas probíhal od začátku v přátelském duchu, hráči si navzájem přiznávali teče, obraceli auty, opravovali rozhodčího... O to méně pochopitelné byla úmyslně špatně odmávaná postavení mimo hru domácím "pomezním", kdy nás 2x zastavil v šanci jít sami na branku. Nehledám v&yacut e;mluvy, ale ze srdce tohle chování nenávidím. Bohužel jsme proti takovým tupcům naprosto bezmocní. Samozřejmě se to na hřišti řešilo, ztratili jsme koncentraci a domácí naopak dostali možnost se oklepat a začít hrát. Najednou jsme začali dělat chyby v rozehrávce, byli nedůrazní, nedůslední, bránění bylo alibistické a výsledkem byly 3 branky, kdy nás domácí přetlačili ve vápně. Stačilo jen odkopnout míč...

Do druhé půlky jsme se chtěli vrátit k tomu, s čím jsme zápas začali. Kluci se zlepšili, spadla z nich nervozita, hráli jsme jednoduše a účelně. Hru jsme vyrovnali, dokonce byli i lepší, ale nepodařilo se nám víc, než snížit na konečných 3:2, kdy svou premiéru za dospělé vyšperkoval Honza Šefl krásným průnikem zakončeným gólem. 

Na zápas nás kromě stabilních hráčů doplnili dorostenci Honza Šefl a Martin Suk a je potřeba říct, že si nevedli vůbec špatně.

 

                                                                                                                                                 

TJ Sokol Merklín - TJ Chotěšov "B" 3:2 (3:1)

 : 21. Yankov, 32. Marek, 42. Wild - 9. Myslivec, 63. Šefl

: 33. Hasenöhrl, 44. Bennář V., 71. Vebr, 77. Pešek


 

: Janoušek

 

: Fischer - Ondruš L. (46. Šefl), Pešek, Brabec T., Milička, Myslivec, Peprný, Bednář V., Hasenöhrl (65. Nohava), Veselý, Vebr (72. Suk)