Dorost ve Zbůchu skoro ztratil vyhraný zápas

06.11.2017 11:29

Do utkání v chladném listopadovém dopoledni jsme vstoupili aktivně a brzy proměnil Martin Suk jednu z našich šancí. Bohužel to bylo na několik minut z naší strany vše, domácí převzali iniciativu a po chvíli se jim podařilo vyrovnat. Po té se hra srovnala, na těžkém terénu se bojovalo spíše ve středu pole bez větších šancí. Do poločasu jsme to byli my, měli míč více pod kontrolou, získali mírnou převahu a Honza Šefl dvěma góly z rychlých brejků nás poslal do dvougolového vedení, za kterého se šlo do kabin.

Druhý poločas jsme začali jako první, Honza završil hattrick a zvýšil na rozdíl již tří gólů. Pak ale přišla pro mě nepochopitelná pasáž, domácí nás ve všem přehrávali, nestíhali jsme pohybem, všude byli druzí, chybovali, to vše vedlo k obratu a my prohrávali. V poslední minutě se povedlo Tomášovi vyrovnat a šlo se na penalty. V nich jsme nakonec byli šťastnější a v sedmé sérii se radovali alespoň ze dvou bodů.

Nutno říci, že Zbůch hrál zejména ve druhém poločase velmi dobře a my přišli během několika minut o tří brankové vedení. Na druhou stranu přezimujeme na velmi pěkném 3. místě, ale víme, na čem máme přes zimu pracovat. Zároveň bych chtěl všem klukům poděkovat, jak za přístup, tak vystupování během zápasů.

                                                                                                                             

TJ Baník Zbůch -TJ Chotěšov 5:5 (1:3) pen.: 6:7

 : 2' Suk, 23' Šefl, 44' Šefl, 49' Šefl, 90' Šedivý

penalty : Kavka, Suk, Šefl, Hönig, Patera, Brabec, Vacek

 

 

: Kořan

 

: Vacek - Baláž, Baxa, Jindřich, Patera, Kavka, Hönig, Šedivý, Brabec, Suk, Šefl