Dorost bral ve Stříbře všechny body

23.09.2017 13:16

Do Stříbra jsme odjížděli „posíleni” o mladší žáky a proti urostlejším domácím jsme si před utkáním přáli udržet co nejdéle čisté konto.

V 5. minutě  Štěpán Louda (ve statistikách mylně uveden Suk) prostřelil poprvé domácího gólmana a po několika neproměněných šancích stříbrských, se nám naše přání začalo plnit.

Domácí byli pořád nebezpeční. Nám se dařilo jen stěží alespoň míče odkapávat a s přispěním výborného výkonu Matěje v brance, stále držet čisté konto.

Ve 40. minutě z ojedinělého útoku Honza Šefl utekl obraně a my šli do kabin s dvougólovým vedením.

Po úvodním hvizdu 2. poločasu si Honza opět pohrál s obranou domácích a předložil Kafíkovi před prázdnou branku 3:0. Pro soupeře to byl doslova šok, ze kterého se už neprobrali a z žádné z mnoha šancí se jim nepodařilo skórovat.

Naopak to byl opět Honza Šefl, který v 70. minutě navyšoval skóre už na 4:0! To už jsme věřili v tří bodový zisk a z ochozů se ozývalo „dejte jim bůra“. Tomík Šedivý to našim fanouškům splnil. Po samostatné akci prostřelil nešťastného gólmana a zvýšil na konečných 5:0. Po té si užil při střídání zaslouženého potlesku...

Poslední minuty se jen dohrávaly z povinnosti a po závěrečném hvizdu rozhodčího jsme se mohli radovat se zisku tří bodů.

Chtěl bych všem moc poděkovat za výkon.

                                                                                                                                 

TJ Baník Stříbro -TJ Chotěšov 0:5 (0:2)

 : 5. Louda, 40. Šefl, 46. Kavka, 70. Šefl, 82. Šedivý

 

: Ligač

 

: Vacek - Baláž, Baxa, Suk, Jindřich, Brabec, Šedivý (83. Bednář V..), Hönig, Kavka, Šefl, Louda