Béčko ani na podruhé nebodovalo

03.09.2017 13:22

Dnešní zápas byl od začátku poměrně vyrovnaný, my i hosté jsme chtěli hrát kombinační fotbal ve svižném tempu a oběma se to celkem dařilo. Hosté byli zkušenější a občas větrali naší obranu, ale statečně jsme odolávali a skvěle zachytal i Kuba Kanta. Do druhého poločasu jsme byli nuceni vystřídat, přeskupit složení obrany a zálohy a to hodně ovlivnilo konečný výsledek. Měli jsme dobrou mezihru, kombinovali jsme, dostávali se za obranu, ale chyběl důraz a aktivita v útoku. V obraně byla naše nezkušenost a laxnost vidět ještě více. Vyrobili jsme školácké chyby, které zkušený soupeř nemilosrdně trestal. V závěru se nám podařilo výsledek zkorigovat, ale body si po zásluze odvezli hosté.
Chyby se stanou, ty samozřejmě klukům budeme připomínat, aby se pokud možno neopakovaly a kluci se z nich poučili. Do příštích zápasů bych si ale přál více disciplíny a směřování energie do vlastního výkonu a hledání chyb hlavně u sebe, nikoliv u rozhodčího. Věřím, že se situace z konce zápasu už nikdy opakovat nebude, bylo to zbytečné a na hřiště to nepatří.

                                                                                                                                                                                       

TJ Chotěšov "B" - TJ Sokol Žinkovy 2:4 (0:0)

: 69. Vávrovec (p.), 90. Durkoš - 55. Merhaut, 56. Tříska, 59. Doričák, 76. Niemkiewicz

: 41. Durkoš, 53. Terber, 89. Hasenöhrl

: 89. Hasenöhrl

 

: Velíšek

 

: Kanta - Milička, Durkoš, Terber, Pešta, Myslivec, Peprný, Pešek (46. Brabec M.), Hasenöhrl, Vebr (73. Nohava), Vávrovec